Rea på luisaviaroma

För er som inte känner till Luisaviaroma säljer de exklusiva kläder både till män & kvinnor. De saluför märken såsom Dior, Dsquared, Marc Jacobs, True Religion och många, många fler. Mig veterligen är sidan italiensk och således slipper man tull och frakten blir inte alls dyr. Sidan är välkänd och det bör absolut vara säkert att handla därifrån. Har aldrig gjort det själv, men hört många som har gjort det.
Nu har de hursomhelst sin stora sommarrea, där många plagg reas ut till 50 %. Rean har nyss börjat och därför kan guldkornen fortfarande finnas kvar. Med tanke på att plaggen egentligen är rätt dyra, går det att "tjäna" ordentliga pengar på att köpa lite därifrån nu när de har rea. Dessutom finns de flesta av dessa plagg inte ens att tillgå i Sverige. Se länken nedan för att komma direkt dit. I menyn ovanför kan man växla mellan kvinnliga kläder, accessoarer och skor samt manliga kläder, accessoarer och skor!

http://www.luisaviaroma.com/ecnew/Collections/collections.aspx


  

Har bland annat hitttat ett par sjukt fräscha Dsquared jeans jag är lite taggad på att köpa, massa plagg som ser bra ut, men inte är min stil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0